Rukometaši Vogošće počeli pripreme za novu sezonu

Spremaju se za nove izazove

Rukometaši Vogošće počeli pripreme za novu sezonu

E. Čaušević

Rukometaši Vogošće počeli su jučer pripreme za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Šef stručnog štaba RK Vogošća PH Daniel Riđić obavio je jučer prozivku rukometaša. Prozivci su se odazvali svi igrači, a u narednom periodu klub će razmatrati o eventualnom dolasku još novih igrača.

Ekipa će trenirati dva puta dnevno, a treninzi su kombinirani u dvorani, teretani i na stadionu. U planu je odigravanje i prijateljskih utakmica, te odlazak na mini turneju u Italiju.

Također, Vogošćani će biti i na turniru Zaim Kobilica u Zenici gdje će pokušati zadržati titulu osvajača turnira. U Upravi kluba zadovoljni su rezultatima prošle sezone i za predstojeću sezonu žele ostvariti još bolji rezultat kako u domaćem prvenstvu, tako i u EHF Challenge Cup-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti