Rukometaši Zrinjskog otputovali u Makarsku na pripreme

Pripreme za drugi dio sezone

Rukometaši Zrinjskog otputovali u Makarsku na pripreme

Rukometaši Zrinjskog iz Mostara otputovali su danas na pripreme u Makarsku.

Sedamnaest rukometaša Zrinjskog zajedno sa stručnim štabom otputovalo je u Makarsku, gdje će odraditi dio priprema za drugu polusezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

"Naši igrači će boraviti u hotelu Osejava, a smještaj nam je omogućio gospodin Jozo Kordić kojem se ovim putem zahvaljujemo dok ćemo pripremni dio odraditi u sportskoj dvorani koju nam je besplatno omogućio gradonačelnik Makarske kojem se također zahvaljujemo", saopćeno je ranije iz HMRK Zrinjski.

Ono što posebno veseli trenera Mostaraca, jeste to što su nakon dugo vremena svi igrači u trenažnom procesu i u potpunosti spremni za najveće izazove, osim Damira Džebe koji se i dalje oporavlja od povrede koljena.

Pripremama su se priključila i dva devetnaestogodišnjaka - Mislav Grgić, srednji bek koji dolazi iz RK Izviđač te Dragan Pavlović, desni bek iz Čapljine.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi