Rukometaši Zrinjskog sigurni protiv Maglaja

Premijer rukometna liga

Rukometaši Zrinjskog sigurni protiv Maglaja

Rukometaši HMRK Zrinjski nastavljaju sa žetvom bodova u nastavku rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Večeras su Mostarci svladali čvrste Maglajlije rezultatom 29:24 i nastavili pohod na sami vrh ljestvice. Za ovaj trijumf Zrinjskom su bili potrebni odlični učinci najboljih strijelaca Delića i Vistoropa, te je Vedran zabio 8, a Filip 7 pogodaka.

Solidni su bili Kožulj i Marić, a kod gostiju smo vidjeli simultanku Hase Ćosića koji je postigao 9 golova za Maglaj, dok je donekle raspoložen za igru kod Maglajlija bio Eldar Memišević sa 4 gola. Zrinjski je ovom pobjedom učvrstio treće mjesto na ljestvici i opasno prijeti Vogošći i Izviđaču na prvoj, odnosno drugoj poziciji.

Premijer rukometna liga BiH:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

HMRK Zrinjski - RK Maglaj 29:24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti