Zrinjski u derbiju kola slavio protiv Borca
Foto: RK Borac.rs.ba

Premijer liga za rukometaše

Zrinjski u derbiju kola slavio protiv Borca

Rukometaši Zrinjskog pobijedili su večeras na gostovanju Borac u derbiju 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine rezultatom 23:22.

Zrinjski je bio za nijansu bolja ekipa tokom prvog dijela meča čemu svjedoči i rezultat u korist gostiju iz Mostara od 12:10.

U nastavku meča Borac se borio i meč je bio veoma neizvjestan do samog kraja, a na kraju je ipak Zrinjski uspio da upiše bodove i odnese puni plijen iz Banja Luke.

Najefikasniji kod pobjedničke ekipe bio je Vedran Delić sa osam postignutih golova, dok je Filip Vistorop dodao tri manje. S druge strane, kod domaćih, Dejan Unčanin je imao devet golova, a Srđan Mijatović je dodao četiri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi