Rukometašice Jedinstva bolje od Bišćanki

Premijer liga BiH za žene

Rukometašice Jedinstva bolje od Bišćanki

Rukometašice OŽRK Jedinstvo AR uspjele su, u okviru 10. kola Premijer lige BiH, upisati gostujuću pobjedu nad ŽRK Bihać rezultatom 33:28.

U Bihaću se mogla gledati izuzetno zanimljiva i rezultatski neizvjesna utakmica sve do samog finiša.

Prvo poluvrijeme je završeno neriješenim rezultatom 15:15, ali rukometašice Jedinstva na kraju ipak "lome" susret i slave pobjedu.

Bišćanke je predvodila sjajna Azra Bašanović sa 11 golova, dok je Adelisa Dautović dodala osam. Dobru partiju je pružila i Azira Hafurić koja je postigla pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

U pobjednočkoj ekipi najefikasnija je bila Dejana Kulić sa osam golova, dok su joj se sa po sedam pogodaka pridružila Nejra Midžić i Admira Zvekić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi