Tzouvaras: Sutra igramo kao da je 0:0

Trener rukometašica PAOKA

Tzouvaras: Sutra igramo kao da je 0:0

E. Dindić

Rukometašice PAOK-a večeras su odradile posljedni trening pred uzvratni duel trećeg kola Challenge Cupa u Tuzli protiv domaćeg Jedinstva. 

Na trenignu je vladalo dobro raspoloženje i vidjelo se da su izabranice Christosa Tzovarasa ozbiljno shvatile uzvratni susret, iako imaju sedam golova zalihe. 

Tzovaras za SportSport.ba je istakao da ništa nije gotovo i da nema opuštanja. 

"Pobijedili smo u prvom susretu, ali to je prvi dio, odnosno prvo poluvrijeme. Jedinstvo je jako ozbiljna ekipa i sutra je sve moguće. Moramo krenuti ozbiljno od prve minute i biti skoncetrisani svih 60 minuta", kazao je Tzovaras

Simona Stojkovska, reprezentativka Makedonije, također je istakla da ništa još nije gotovo i da očekuje žestoku borbu.

"Tuzla je jako lijep grad, jako me podsjeća na moje rodno mjesto Bitolju. Publika je fantastična što se tiče sporta, vidjeli smo na utakmici košarkaškoj i očekuje nas sigurno težak zadatak. Sutra moramo krenuti kao da je 0:0, i dati sve od sebe da prođemo dalje. Prednost iz Soluna ne smije da nas zavara, kao da smo već prošli", rekla je Stojkovska. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi