Bh. kadetkinje privode kraju pripreme u Zavidovićima

Atmosfera u ekipi sjajna

Bh. kadetkinje privode kraju pripreme u Zavidovićima

H. Zilić

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine U17, privodi kraju pripreme u Zavidovićima.

Selektorica Alma Hadžović je mogla vidjeti prvu grupu djevojaka, a u junu je na rasporedu i drugo okupljanje, gdje će šasnu dobiti još neke djevojke, nakon čega ćemo imati kompletnu sliku koje igračice će braniti boje Bosne i Hercegovine na EHF šampionatu koje se u augustu održava u Gruziji.

İz Zavidovića nam stižu prelijepi utisci. Naše djevojke u pozitivnoj atmosferi i odličnim uslovima, osim što vrijedno treniraju dva puta dnevno, nađu vremena da se i druže.

İz stručnog štaba ističu zadovoljstvo i optimizam kada je u pitanju ova generacija.

"Bitno je da se djevojke okupljaju, da imamo kontinuitet uz podršku svih koji vole ženski rukomet i sport generalno", izjavio je trener golmana naše reprezentacije Teo Domuz.

Pored selektorice Alme Hadžović i Tea Domuza u stručnom štabu naše kadetske reprezentacije je i trener Ajdin Bukvić.

Prvo okupljanje je proteklo u sjajnoj organizaciji ŽRK Krivaja.

Top Komentari

AsmirM
Interesuje me morajuli vratiti opremu kada odu kuci .ili ostaje kao uspomrna. Kao nekada kazu operi i vrati .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi