Rukometašice Krivaje započele pripreme

Bašić ostaje glavni trener

Rukometašice Krivaje započele pripreme

S. Mlaćo

Rukometašice Krivaje jučerašnjim treningom u Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima i službeno su započele sa pripremama za narednu sezonu.

Prozivci i prvom treningu prisustvovala je većina igračica kao i Uprava kluba u kompletnom sastavu.

Nakon uvodnog obraćanja članova Uprave i trenera ekipe, ekipa je odradila i uvodni trening. Ekipu će i u narednoj sezoni predvoditi Adnan Bašić sa svojim pomoćnikom Omerom Šabićem.

Od igračkog kadra novitet je povratak Have Huskić koja igra na poziciji golmana, te Jasmine Selmanović koja je sredinom prošle sezone samoinicijativno napustila Zavidovićanke. Ovaj klub je saradnju produžio sa većinom igračica iz prošle sezone, a u narednim danima Uprava kluba trebala bi angažovati još nekoliko pojačanja.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Kemal Terzić, sportski direktor izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost igračicama za historijskih uspjeh kluba u protekloj sezoni. U svom kratkom obraćanju istakao je ciljeve kluba za narednu sezonu.

"Klub svake godine za cilj ima stepenicu više, nakon što smo prošlu sezonu završili na trećem mjestu, naredne sezone cilj je druga pozicija. Uprava će se u narednom periodu maksimalno angažovati kako bi igračicama obezbjedili najbolje moguće uvjete za treninge, te kako bi svi zajedno ostvarili zacrtane ciljeve“ istakao u kratkom obraćanju Terzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi