Vogošća u trećem kolu EHF Challenge Cupa protiv Borca?
S jednog od prethodnih susreta Vogošće i Borca: Hoće li se sastati u Chellenge Cupu

Bh. klubovi saznali rivale u evropskim takmičenjima

Vogošća u trećem kolu EHF Challenge Cupa protiv Borca?

Rukometni klubovi iz Bosne i Hercegovine koji su prijavili nastup u okviru EHF takmičenja, danas su saznali svoje protivnike.

Prvak Bosne i Hercegovine u ženskoj konkurenciji, ekipa HŽRK Grude u okviru EHF Cupa snage će odmjeriti sa ekipom TUSSIES Metzingen iz Njemačke.

Prvi susret na rasporedu je 08 septembra 2018. godine dok su uzvratni susreti na rasporedu vikend poslije.

Predstavnik Bosne i Hercegovine u EHF Challenge cupu u ženskoj konkurenciji je ekipa ŽRK Krivaja iz Zavidovića koja će u okviru trećeg pretkola snage odmjeriti sa ekipom Alavarium/Love Tiles iz Portugala. Ovi susreti na rasporedu su 10. i 17. novembra 2018. godine.

Boje Bosne i Hercegovine u okviru EHF Challenge cupa u muškoj konkurenciji branit će ekipe RK Vogošća PH i RK Borac M:tel.

Ekipa Borca će u okviru drugog pretkola snage odmjeriti sa ekipom Baki iz Azerbejđana. Susreti su na rasporedu 6. ili 7. oktobra 2018. a uzvrati sedam dana kasnije.

Viceprvak Bosne i Hercegovine ekipa RK Vogošća PH, u okviru trećeg pretkola EHF Challence Cupa protivnika će saznati tek nakon odigravanja susreta drugog pretkola kada će znati hoće li igrati protiv HC Baki ili protiv Borac M:Tela. U najmanju nruku bit će zanimljivo ako se naša dva predstavika sastanu međusobno.

U okviru EHF Cupa u muškoj konkurenciji, Bosna i Hercegovina ove godine neće imati svoje predstavnike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije