Rukometni dan u Ljubuškom: Bivši protiv sadašnjih asova Izviđača

Publika će uživati 23. maja

Rukometni dan u Ljubuškom: Bivši protiv sadašnjih asova Izviđača

Danas je u prostorijama Izviđača održana zajednička press konferencija muškog i ženskog rukometnog kluba, na kojoj su se javnosti obratili treneri klubova u obje konkurencije, kao i glavni tajnik Nikica Šiljeg.

Jedan od zanimljivijih dijelova press konferencije bilo je najavljivanje "Rukometnog dana", koji će biti održan 23. maja.

Rukometni dan će početi u ranim poslijepodnevnim satima susretom kadeta i mlađih kadeta, a potom ženske ekipe s igračicama koje su prije branile boje Izviđača i ŽRK Ljubuški, kao i sraz sadašnjih prvaka i bivših Skauta predvođenih Denisom Buntićem.

Sve bi završilo feštom ispred dvorane uz roštilj i pivo, čime bi sa zaključio dan u kojem bi trebali uživati svi ljubitelji rukometa u ovom gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi