Samo u BiH: Izvlačenje parova Kupa dva sata prije prve utakmice

RSBiH ponovo briljira

Samo u BiH: Izvlačenje parova Kupa dva sata prije prve utakmice

Midhat Šljivak

Da je Bosna i Hercegovina država u kojoj je sve moguće u prošlosti se mnogo puta dokazalo, ali ono što se dešava u bh. rukometu nadmašuje apsolutno sve.

Rukometni savez BiH, u kojem već odavno apsolutno ništa ne funkcioniše, u petak i subotu u Grudama organizije završnicu Kupa Bosne i Hercegovine za rukometašice.

Ne bi tu bilo ništa čudno da je sve normalno u organizaciji završnog turnira, ali nažalost nije, jer se ne zna ko će s kim igrati.

Parovi polufinala još uvijek nisu poznati i to iz bizarnog razloga. Izvlačenje je zakazano tek za sutra u 15 sati, samo dva sata prije prvog polufinalnog duela.

Na završnicu Kupa Bosne i Hercegovine pored domaćina Gruda, plasirale su se ekipe Izviđača iz Ljubuškog, Mire iz Prijedora i Jedinstva iz Tuzle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi