Sanjin Kolaković novi trener Bosne

Promjene u stručnom štabu

Sanjin Kolaković novi trener Bosne

Rukometni klub Bosna iz Sarajeva će u nastavak sezone ući sa novim trenerom.

Nakon što je ugovor, tačnije usmeni dogovor između Bosne i dosadašnjeg trenera Ejuba Kukavice istekao, Stundenti su imenovali novog šefa stručnog štaba Sanjina Kolakovića.

Kolaković će na klupi Bosne sarađivati sa Seadom Lagumdžijom, a inače radi se o dvojici mladih trenera koji su osnivači Škole rukometa 'Sedmerac' kojim će rad u seniorskom rukometu predstavljati novi izazov.

Pred Kolakovićem i Lagumdžijom je težak zadatak jer se Bosna trenutno nalazi na posljednjem mjestu Premijer lige BiH sa svega četiri boda i bit će joj potrebno mnogo sreće da izbori opstanak u društvu najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti