Šarac vjeruje u pobjedu nad Konjuhom

Golman Zrinjskog

Šarac vjeruje u pobjedu nad Konjuhom

M. Maksimović

Rukometaši Zrinjskog svojim igrama ove sezone vratili su publiku u dvoranu Bijeli Brijeg. 

Igrači i stručni štab od samog početka sezone govorili su kako ove godine mogu zakoračiti stepenicu više, kao da ni play-off nije nemoguća misija. Večeras na Bijeli Brijeg dolazi Konjuh, tim koji je na petom mjestu, od Plemića udaljen dostižna dva boda.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kalkulacija za sljedeću utakmicu nema, samo pobjeda dolazi u obzir, što je potvrdio i golman Zrinjskog Daman Šarac.

“Očekujem tešku utakmicu. Posljednjih dana sam gledao njihove snimke i uvjerio se da imaju dobrih i neugodnih igrača na svim pozicijama. Utakmica će biti jedna od presudnih u sezoni, jer se i oni bore za treće mjesto koje vodi u play-off. Moramo dati maksimum, jer sve ove utakmice koje smo igrali na domaćem terenu, izuzev Borca, su bile nešto slabije ekipe koje smo lagano dobijali“, rekao je 24- godišnji Ljubušak na golu Mostaraca, koji je u prošloj utakmici i pobjedi nad Prijedorom upisao 11 odbrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi