Šarić u Konjuhu još dvije sezone

Produžio vjernost klubu iz Živinica

Šarić u Konjuhu još dvije sezone

U RK Konjuh vrijedno rade na slaganju igračke križaljke za narednu sezonu.

Živiničani intenzivno tragaju za pojačanjima, ali uporedo teže ka tome da zadrže rukometaše koji su prethodnih mjeseci činili okosnicu momčadi.

Nakon što je Mirza Modrić prije nekoliko dana potpisao novi ugovor, isto je učinio danas i Nedim Šarić koji se Konjuhu obavezao na vjernost do ljeta 2021. godine.

Ovaj ljevoruki igrač koji može zavidno odigrati i na poziciji desnog beka prethodnih sedmica je imao nekoliko ponuda, međutim odlučio je da ostane u Konjuhu, zbog čega zadovoljstvo nisu skrivali ni u samom klubu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Raduje nas činjenica da ćemo i ove sezone imati u rosteru veliki broj igrača koji će tražiti svoje mjesto u ekipi te sa takvim takmičarskim duhom doprinijeti ekipi na što kvalitetnijoj igri. Šarićevo iskustvo će svakako dobro doći", saopštili su, između ostalog, iz Konjuha.

Konjuh je, podsjetimo, prethodnu sezonu okončao na četvrtoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi