Dragan Pavlović od sljedeće sezone u Konjuhu

Jedan od najboljih desnih bekova lige

Dragan Pavlović od sljedeće sezone u Konjuhu

HMRK Zrinjski iz Mostara u narednu sezonu će ući bez Dragana Pavlovića.

Ovaj rukometaš koji je za Plemiće igrao u prethodne dvije sezone donio je odluku da napusti mostarski klub i prihvati ponudu Konjuha.

Da će Pavlović zamijeniti Mostar sa Živinicama potvrdio je i Zrinjski na svojoj zvaničnoj stranici, zahvalivši mu se pritom na svemu što je uradio za klub u proteklom periodu.

"Dragan je igrama u Zrinjskom pokazao da se radi o velikom potencijalu i jednom od najboljih desnih bekova lige. U ovoj sezoni je bio jedan od nositelja naše igre, kako u napadu tako i u odbrani, te je igrački sarzio za napredak u svojoj igri", stoji, između ostalog, u saopštenju Zrinjskog.

Također iz Zrinjskog su istaknuli da vjeruju da će nova i stablinija sredina pod vodstvom trenera Čoline izvući maksimum iz Pavlovića i biti mu odskočna daska za uspješnu evropsku karijeru.

Podsjetimo, Pavlović je prije nego što je došao u Zrinjski igrao za Čapljinu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

Humac
Hoćemo novu upravu HMRK Zrinjski,stara napolje iz kluba.Inače slijedi 1.Liga Federacije!Privatnici koji znaju praviti pare na čelu kluba a ne nesposobni,podobni aparatčici iz HDZ-a.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi