Selektor rukometne reprezentacije Srbije skratio spisak za Evropsko prvenstvo

Odlučio se za 17 igrača

Selektor rukometne reprezentacije Srbije skratio spisak za Evropsko prvenstvo

E. Oštraković

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić odlučio se za 17 rukometaša koji će putovati na pripremni turnir u Francusku.

Taj turnir biti će reprezentaciji Srbije generalna proba za Evropsko prvenstvo, na kojem će pokušati ostvariti što bolji plasman.

U sklopu turnira Srbija će za dva dana odigrati utakmicu protiv Francuske, a nakon toga 5. januara odmjerit će snage sa Norveškom.

Spisak reprezentativaca za koje se odlučio Peruničić: Vladimir Cupara, Tibor Ivanišević, Ivan Mošić, Stefan Vujić, Nikola Crnoglavac, Stevan Sretenović, Aleksa Kolaković, Lazar Kukić, Miljan Pušica, Nemanja Zelenović, Milan Đukić, Bogdan Radivojević, Nemanja Ilić, Vanja ilić, Živan Pešić, Zoran Nikolić i Mijajlo Marsenić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi