Haos u reprezentaciji Srbije pred Evropsko prvenstvo

Dvadeset dana pred početak takmičenja

Haos u reprezentaciji Srbije pred Evropsko prvenstvo

Esmer Oštraković

Dok sve reprezentacije pokušavaju da se u miru pripremaju za start Evropskog prvenstva koje se igra za dvadesetak dana, u selekciji Srbije to nije moguće.

Razlog su ovaj put dešavanja unutar reprezentacije, a glavni krivci za to su treneri, što je jako neobično.

Dosta puta se u raznim reprezentacijama, pa i selekciji Srbije dešavalo da su igrači krivi za razne probleme, ali ovaj put to nije slučaj.

Naime, problem je taj što je selektor Nenad Peruničić SMS porukom otpustio svog pomoćnika Nedeljka Jovanovića.

Veliko je iznenađenje da se to desilo pred Evropsko prvenstvo, a razlog je navodno što Perunilić smatra da njih dvojica nemaju istu viziji.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Sigurno da je upravo ovim potezom unio određeni nemir u svoju ekipu, te ostaje da vidimo da li će se to odraziti na njihov nastup na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije će na Ervropskom prvenstvu u grupi igrati svoje utakmice sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Bjelorusijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi