Šest golova Tarabocchije u remiju Wisle i Vardara

Osmina finala Lige prvaka

Šest golova Tarabocchije u remiju Wisle i Vardara

A. Beganović

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka rukometaši Wisle i Vardara su odigrali bez pobjednika (30:30).

Rukometaši makedonskog prvaka ostvarili su povoljan rezultat uoči revan susreta u koji ulaze kao favoriti za prolaz u četvrtfinale.

Poljska ekipa u kojoj je danas briljirao bosanskohercegovački reprezentativac Marko Tarabocchia je nakon prvih 30 minuta imala dva gola viška (16:14), cda bi Vardar u nastavku bio nešto bolji, pa je na kraju rezultat glasio 30:30.

Najefikasniji u redovima Wisle bili su Rocha sa sedam, te Racotea i Tarabochia sa po šest pogodaka, dok su kod Vardara najučinkovitiji bili Karačić sa šest, te Cindrić sa pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi