Sidik Omerović se vratio u RK Konjuh

Iskusni golman ponovo u Živinicama

Sidik Omerović se vratio u RK Konjuh

S. Mlaćo

Iskusni golman Sidik Omerović odlučio je napustiti člana Prve lige FBiH grupa Jug Slogu iz Gornjeg Vakufa Uskoplje, te se vratiti u RK Konjuh.

Omerovićeve kvalitete svima su dobro poznate, pa čelnici kluba iz Živinica mogu biti zadovoljan postignutim dogovorom.

"Raduje me da sam već treći puta u Živinicama, mogu reći kod svoje kuće i jedva čekam nastavak sezone gdje ćemo pokušati osvojiti Kup BiH i održati priključak sa vodećim ekipama Premijer lige BiH i na taj način ostvariti izlazak na Evropsku scenu. Sama pomisao na najbolje navijače u BiH također daje posebnu draž igri u Živinicama i jedva čekam nastavak Premijer lige", kazao je Omerović.

Konjuh je prvi dio sezone u Premijer ligi završio na petom mjestu sa 19 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi