Rukometaši Vogošće bolji od Konjuha

Rukometna Premijer liga BiH

Rukometaši Vogošće bolji od Konjuha

Rukometaši Vogošće pobijedili su danas ekipu Konjuha sa 33:25 u okviru 12. kola Premijer lige BiH.

Bio je ovo duel dvije ekipe se nalaze u samom vrhu rukometnog prvenstva BiH, a više razloga za slavlje na kraju su imali domaći koji su slavili sa 33:25.

Prvo poluvrijeme proteklo je u prilično izjednačenoj igri, gdje nijedna ekipa nije uspjela ostvariti osjetniju prednost, a Vogošćani su ipak za nijansu bili bolji, te su na odmor otišli s tri gola razlike (16:13).

U drugom poluvremenu mnogo bolja igra domaćeg tima. Izabranici Senada Skopljaka su koristili svaku grešku gostiju i na kraju su bez većih problema povećali prednost i došli do pobjede rezultatom 33:25.

U redovima Vogošće najefikasniji je bio Osmanhodžić sa 10 golova, dok se na drugoj strani najviše istaknuo Marčeta sa sedam.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi