Skandal u Srbiji: Selektor pijan vodio meč i potrošio 1200 eura na alkohol
Foto: EPA

Rukometaši se oglasili

Skandal u Srbiji: Selektor pijan vodio meč i potrošio 1200 eura na alkohol

M. Šljivak

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković optužio je igrače ove selekcije da su tokom Evropskog prvenstva u Hrvatskoj konstantno lumpovali i da je to bio razlog loših igara ekipe.

Međutim, rukometaši ove selekcije odlučili su da progovore. Oni tvrde da je sve što je selektor rekao laž i optužili su ga za posve nevjerovatne stvari.

"Sve što je selektor rekao je laž. Zar je moguće da selektor jedne zemlje ne zna u kom klubu mu igraju igrači? Na 86% treninga nije ni bio. A kad jeste, pušio je u sali gdje se trenira. U trenerci sa grbom Srbije. Nijednom tokom Evropskog prvenstva nije putovao sa ekipom autobusom, već privatnim kolima", napisali su rukometaši, te su nastavili:

"Za sedam dana u hotelu račun za alkohol je iznosio 1200 eura. Ne čudi onda što je selektor bio svak veče pijan. Protiv Bjelorusije je vodio meč pijan, a pod dejstvom alkohola je napao i udario potpredsjednika Saveza Dragana Škrbića. Sramotno je i ružno da svoje neznanje, nered i skandale pravda preko naših leđa", istakli su reprezentativci Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi