Skopljak razočaran derbijem u Gračanici: Mi smo pokradeni, domaćima ovo nije za radost!

Bosna upisala prvi poraz

Skopljak razočaran derbijem u Gračanici: Mi smo pokradeni, domaćima ovo nije za radost!

S. Mlaćo

Rukometaši Gračanice u jednom od derbija savladali su jučer Bosnu Visoko 24:18.

Svoje viđenje susreta dao je trener gostiju Senad Skopljak.

"Ovo ne može spadati u derbije. Mi smo praktično pokradeni. Pogledajte broj isključena i penala dosuđenih u korist Gračanice, a žale se na suđenje u Trebinju.To je dvostruki moral. Neka se ne raduju, ovo nije za radost. Bili smo oslabljeni, momaci su mladi i nije bilo Harmandića. Čestitam momcima na zalaganju, sudijama zamjeram maksimalno. Stvarno smo pokradeni tokom svih 60 minuta", kazao je Skopljak.

"Doće i Gračanica u Visoko. Sada nam ide bolji raspored. Nemam aspiracije da budemo šampioni, nego među četiri ekipe. Sada nam dolazi Goražde, pa idemo Drini".

Bosni je ovo bio prvi poraz u sezoni i sada se nalazi na trećem mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti