Skopljak se vratio u Bosnu Centrotrans

Treće pojačanje

Skopljak se vratio u Bosnu Centrotrans

Treće pojačanje RK Bosna Centrotrans iz Visokog uoči nove sezone je Enes Skopljak. 

Nakon Adnana Balte i Mahira Burića,  povratnik u redove  Rukometnog kluba Bosna Centrotrans iz Visokog je Enes Skopljak. 

Inače, Skopljak, koji igra na poziciji lijevog krila, dijete je visočke Bosne i od početka profesionalne karijere samo prošlu sezonu nije nosio zeleni dres.

Skopljak je ugovor sa RK Bosna Centrotrans potpisao u prisustvu predsjednika Upravnog odbora Adnana Delića i direktora kluba Esada Konjičanina. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Velika mi je čast i zadovoljstvo vratiti se u svoj klub. Ja Bosnu volim, spreman sam dati svoj maksimum i pomoći svome klubu da ostvari zapažene rezultate. Svidio mi se stav uprave i njihov rad je odlilan, dijelom sam i zbog toga odlučio da se vratim u matični klub. Nadam se da će Visoko prepoznati kako kvalitetan klub ima i da će dvorana biti puna svaku utakmicu, jer mi to zaslužujemo", kazao je Skopljak nakon potpisivanja ugovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi