Slađana Topić karijeru nastavlja u Portugalu
FOTO: E. Dindić

Kapiten reprezentacije BiH

Slađana Topić karijeru nastavlja u Portugalu

Haris Zilić

Rukometna reprezentativka Bosne i Hercegovine, iskusna Slađana Topić karijeru će nastaviti u Portugalu.

Nakon vrlo dobre epizode u Španiji, Topićeva će od nove sezone nositi dres protugalske Madeire, koja će se takmičiti i na evropskoj sceni.

"S velikim zadovoljstvom objavljujem da ću sljedeće sezone braniti boje portugalskog šampionskog tima SAD Madeira Andebol koji će sudjelovati u europskim natjecanjima.

Radujem se novim izazovima: nova zemlja / otok, novi jezik, nova kultura i također puno želja da se ostvari u novom kolektivu!", rekla je naša iskusna reprezentativka.

2021-2022 🇵🇹 Et hop c'est reparti pour encore une saison ! 🤾🏼‍♀️ Je suis très heureuse de vous annoncer que la saison...

Posted by Sladjana Topic on Wednesday, September 8, 2021

Slađana Topić je bila kapiten naše reprezentacije koja je u junu nastupala u prekvalifikacijama za EP i na taj način se ženska seniorska rukometna reprezentacija BiH nakon 12 godina vratila na veliku scenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi