Slavija na Mojmilu nadigrala Bosnu

Pripreme za novu sezonu Premijer lige

Slavija na Mojmilu nadigrala Bosnu

S. Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu Premijer rukometne lige Bosne i Hercegovine snage su u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu odmjeriti Bosna i Slavija, a gosti su na kraju slavili 30:29.

Gosti su pokazali malo više od Bosne, te na kraju zasluženo slavili, ali oba trenera sigurno mogu biti zadovoljni viđeni, s obzirom da se radi o veoma kvalitetnoj provjeri.

U redovima Bosne sa četiri pogotka istakao se Belmin Nadarević, dok je Slaviju do pobjede vodio Marko Pandžić sa sedam pogodak, a jedan manje postigao je Marin Luketa.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U prvom kolu nove sezone Premijer rukometne lige za muškarce Bosna će u goste Vogošći PH, dok će Slavija u svojoj dvorani ugostiti Slogu. Početak prvenstva predviđen je za 15. septembar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi