Slavija u generalnoj probi minimalno poražena od Lovćena

Slavija u generalnoj probi minimalno poražena od Lovćena

D. Rakanović

Rukometaši Slavije poraženi su na svom parketu od crnogorskog prvoligaša Lovćena iz Cetinja rezultatom 28:27 u generalnoj probi pred početak Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

U čvrstoj i efikasnoj utakmici više sreće imali su gosti iz Crne Gore. Slavija se predstavila u odličnom svjetlu protiv osvajača Kupa Crne Gore i time pokazala da je spremna za izazove u debitantskoj sezoni Premijer lige BiH. 

Imali su izabranici Borisa Tešanovića sredinom drugog poluvremena dva gola prednosti (22:20), ali su gosti uspjeli preokrenuti i u 49. minuti stići do dva pogotka prednosti (24:22). Uspjela je Slavija doći do izjednačenja tri minuta prije kraja pogotkom Miloševića (26:26), ali je onda na scenu stupio Kaluđerović koji je sa dva vezana pogotka riješio pitanje pobjednika. Slavija je imala i šut za izjednačenje u posljednjim trenucima utakmice, ali je golman Mihaljević odbranio pokušaj domaćeg igrača. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nerješiva enigma za odbranu Slavije bio je Kaluđerović koji je postigao devet pogodaka. Po pet su postigli Latković i Perović, dok je Miloš Krivokapić dao četiri gola. Golman Danilo Mihaljević bio je veoma raspoložen, imao je 15 odbrana. 

U ekipi Slavije istakao se Marko Pandžić sa devet pogodaka, dok je Ivan Benić postigao pet. Izuzetan nastup imao je i golman domaćih Miloš Močević sa 15 odbrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi