Sloga počela sa radom

Obavljena prozivka

Sloga počela sa radom

S. Mlaćo

MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje jučer je počeo sa pripremama. Aleksandar Radosavljević je brojao do 22, a trening je odrađen nakon čak pet mjeseci pauze.

Prozivci su se odazvali :
Demirović Berzad, Đikić Frane,Marinčić Marin (golmani), Biljaka Goran, Pokvić Mesud, Kahrić Ismar, Dedić Amer, Rušpić Amar, Šaravanja Marijan, Demirović Ajdin, Simić Božidar, Gudić Adem, Halebić Anes, Uljarević Radovan, Demirović Amer, Demirović Mirza, Čaluk Haris, Hadžić Ejub, Bodrušić Ivano, Šišić Aldin, Štrkalj Robert, Boškić Branko.

Kondicione treninge i pripreme sa ekipom vodit će profesor sporta Smoljić Veliša.

"Ekipa će raditi dva puta dnevno u naredne tri sedmice, nakon čega će se pristupiti odigravanju kontrolnih utakmica. Pored šampiona Borca i Dubrovnika odigrat će se još 3-4 utakmice a protivnici će biti poznati u narednom periodu", istakli su iz MRK Sloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi