Sloga pred svojim navijačima bolja od Slavije

Dvorana u G. Vakufu Uskoplju ostaje neosvojiva tvrđava

Sloga pred svojim navijačima bolja od Slavije

Samir Mlaćo

Sloga iz Gornjeg Vakufa Uskoplja večeras je pred svojim navijačima u okviru 5. kola Premijer lige BiH savladala Slaviju iz Istočnog Sarajeva 32:27.

Domaći su bili blagi favorit u ovom meču, a na pauzu su otišli s prednošću 14:12. U nastavku su dodali gas, te na kraju slavili sa zasluženih 32:27.

U redovima Sloge istakao se Goran Biljaka sa sedam pogodaka, dok su po pet dodali Ivan Bilić i Admir Purić. U Slaviji bolji od ostalih bili su Ivan Benić, Teodor Močić i Predrag Toskić sa po pet pogodaka.

Premijer liga BiH u rukometu:

MRK Sloga - RK Slavija I.Sarajevo 32:27 (14:12)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

MRK Sloga G. Vakuf Uskoplje: Pokvić 1, Močević, Đikić, Spahić, Biljaka 7, Halebić 1, Demirović 3, Dedić 4, Ljutić 2, Softić, Alić 1, Bilić 5, Purić 5, Abdurahmanović 3.

RK Slavija: Trapara, Jovanović, Domazet 2, Bašić 2, Benić 5, Kerić 1, Kovačević, Tošić 2, Lazarević 1, Močić 5, Pavlović 3, Beribaka 1, Tešanović, Toskić 5, Tešanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi