Samo u BiH: Rukometaš zaradio potres mozga, a sudac nije svirao ni faul

Nevjerovatna situacija u Istočnom Sarajevu

Samo u BiH: Rukometaš zaradio potres mozga, a sudac nije svirao ni faul

Meč 3. kola rukometne Premijer lige BiH koji su u Istočnom Sarajevu odigrali Slavija i Sloga pripao je Dobojlijama (32:24), a pamtit će se po jednom pomalo nevjerovatnom detalju.

Rukometaš Slavije Tarik Alibegović, koji je ljetos potpisao za ovaj klub, doslovno je nokautiran na terenu prilikom upućivanja šuta, a da stvar bude još bizarnija, sudac ne samo da rukometašu Sloge nije dao crveni karton već nije svirao ni faul.

Alibegović je nakon utakmice završio u bolnici sa pretrpljenim potresom mozga, na sreću blažim pa će konkurisati i za sljedeći meč koji njegov tim igra protiv Bosne iz Visokog.

U klubu iz Istočnog Sarajeva su bili zgroženi potezom suca, ali i brutalnošću rukometaša Sloge iz Doboja čiji je potez bio zaista grub i nesportski.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi