Sloga se razišla sa trojicom

Potvrđeno iz redova premijerligaša

Sloga se razišla sa trojicom

S. Mlaćo

Rukometaši Sloge iz G. Vakufa Uskoplja počeli su sa pripremama za drugi dio sezone.

Iz kluba je potvrđeno da je dogovoren sporazumni raskid sa trojicom rukometaša. Radi se o Goranu Gavriću, Harisu Pediću i Nenadu Stanojčiću.

"Sporazumnim raskidom na obostrano zadovoljstvo Sloga se razišla sa Pedićem, Stanojčićem i Gavrićem.
Gavrić Goran koji je stigao iz Čelinca na jednomjesečnu probu ipak neće u nastavku sezone nositi Slogin dres. Po mišljenjima stručnog štaba za ovog mladog perspektivnog Čelinca ipak je bolje da svoju formu brusi negdje gdje će imati minutažu na terenu te mu ovom prilikom želimo mnogo sreće.
Pedić Haris i Stanojčić Nenad takođe će svoje karijere nastaviti u drugim klubovima, u ime cijelog kolektiva želimo se zahvaliti Harisu i Nenadu na svemu što su učinili za naš klub u proteklom periodu, te im poželjeti mnogo sreće i uspjeha u budućim klubovima", istakli su iz MRK Sloga.

Rukometaše Sloge za vikend očekuje turnir u Srbiji, tačnije Beogradu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi