Šok za Hrvatsku, u borbu za medalju kreće bez dva najbolja rukometaša

Cindrić i Duvnjak i dalje pozitivni

Šok za Hrvatsku, u borbu za medalju kreće bez dva najbolja rukometaša

Edmir Škorić

Hrvatski rukometaši Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić i dalje su pozitivni na koronavirus.

Duvnjak i Cindrić smatraju se ključnim igračima hrvatske rukometne reprezentacije, ali i dalje su pozitivni, pa neće s ostatkom tima putovati u Segedin gdje ih očekuju mečevi Evropskog prvenstva protiv Francuske, Srbije i Ukrajine.

Oni će do daljeg ostati u Osijeku i čekat će negativni test na Covid-19.

"Duvnjak i Cindrić su i dalje pozitivni, što znači da moraju ostati u Osijeku", rekao je dr Tomislav Kukin, ljekar reprezentacije Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Selektor Hrvoje Horvat sutra će saopštiti konačan spisak putnika, a osim Domagoja i Luke, svi ostali igrači su zdravi i spremni.

Duvnjak i Cindrić će se priključiti reprezentaciji Hrvatske čim dobiju negativne testove, a za sada nije poznato kada bi se to moglo dogoditi.

Top Komentari

nedim1996
Koga boli ćuna za ove škutore, dabogda sve izgubili mater im ustashku :)
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi