Duvnjak: Ovo nije Hrvatska od ranije, nestali smo s terena
FOTO: EPA

Rukometaši Hrvatske idu kući

Duvnjak: Ovo nije Hrvatska od ranije, nestali smo s terena

Haris Zilić

Debaklom od Danske rezultatom 26:38 u posljednjem kolu grupne faze rukometnog Mundijala u Egiptu, selekcija Hrvatske odlazi kući.


Jedno od najlošijih prvenstava koje su Kauboji odigrali začinjeno je večerašnjim drugim poluvremenom protiv Danske.

Hrvatska je izgledala nemoćno, razbijeno, nokautirano.

Nakon meča razni komentari su se mogli pročitat, a izjavu je dao i kapiten selekcije Hrvatske Domagoj Duvnjak, koji je bio kratak i jasan. Njegova izjava je najbolje opisala trenutnu situaciju u kojoj se nalaze Kauboji.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Želim uputiti izvinjenje cijeloj Hrvatskoj. Ovo nije Hrvatska od ranije. Nestali smo s terena. Preuzimam odgovornost kao kapiten, moramo uraditi pravu analizu", rekao je Duvnjak nakon meča sa Dancima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi