Srbija objavila spisak, na njemu i bivši reprezentativac Hrvatske

Srbija objavila spisak, na njemu i bivši reprezentativac Hrvatske

E. Škorić

Selektor srbijanske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković objavio je spisak igrača za EP u Hrvatskoj, a na njemu je i jedan bivši reprezentativac Hrvatske.

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj igra se naredne godine od 12. do 28. januara naredne godine, a Srbija je u grupi s Hrvatskom, Švedskom i Islandom.

Zanimljivo da je na spisku Orlova i Stefan Vujić, srednji bek Steaue koji je ranije igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske.

Na spisku su:

Golmani: Dejan Milosavljev (Partizan), Strahinja Milić (Vardar), Vladimir Cupara (Ademar Leon), Tibor Ivanišević (Handbold).

Krila: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika), Darko Ðukić (Kijelce), Bogdan Radivojević (Rajn Nekar Leven), Dobrivoje Marković (Zagreb), Nemanja Ilić (Tuluz), Vanja Ilić (Metalurg).

Bekovi: Žarko Šešum (Gepingen), Stefan Vujić (Steaua), Petar Nenadić (Fuhse Berlin), Petar Ðorđić (Meškov), Momir Rnić (Rajn Nekar Leven), Stefan Ćirić (Obilić), Nikola Crnoglavac (Konstanca), Milan Jovanović (Vojvodina), Nemanja Zelenović (Magdeburg), Aleksandar Stanojević (Goctepe), Ilija Abutović (Vardar), Draško Nenadić (Fuhse Berlin), Darko Stevanović (Partizan), Marko Vujin (Kil), Nemanja Obradović (Visla Plok).

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Pivotmeni: Bojan Beljanski (Bregenc), Rastko Stojković (Meškov), Mijajlo Marsenić (Vardar).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi