Šta se desilo sa najboljim crnogorskim rukometašem?

Nit' se javio, nit' se pojavio

Šta se desilo sa najboljim crnogorskim rukometašem?

Rukometna reprezentacija Crne Gore nastupit će na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, koje se održava od 12. do 28. januara, a bit će smještena u grupi sa Njemačkom, Makedonijom i Slovenijom.

U posljednjoj provjeri pred EP, Crna Gora je poražena od Hrvatske rezultatom 25:22, ali tamošnja javnost se pita šta se dešava sa najboljim rukometašem te selekcije, Vukom Borozanom.

Bek evropskog prvaka Vardara i najbolji sportista Crne Gore za 2017. godinu uopšte ne boravi sa reprezentacijom pred Evropsko prvenstvo. Iako se očekivao, nije se pojavio na prozivci, ali veća je misterija to što se nikome nije ni javio.

"Da li je neobično to što se Borozan nije javio, procijenite sami. Rekao sam prije, a reći ću i sada da vrata nisu nikome zatvorena. On je naš vodeći igrač, ali i bez njega možemo nešto napraviti kao tim. Igrali smo bez njega ranije, igrat ćemo i sada, to je očigledno sudbina", rekao je selektor Crne Gore Dragan Đukić.

Vuko Borozan je u decembru doživio saobraćajnu nesreću i nakon toga se, navodno, nije javljao nikome iz stručnog štaba crnogorske reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Pojedini mediji špekulišu da je Vuko Borozan možda i tajni adut Crne Gore za Evropsko prvenstvo, pošto postoji mogućnost izmjene igrača tokom samog turnira.

Crna Gora će prvi meč na Evropskom prvenstvu igrati 13. januara protiv Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije