Stevanović više nije trener RK Maglaj!

Sporazumni raskid saradnje

Stevanović više nije trener RK Maglaj!

A. Čaušević

RK Maglaj je ostao bez trenera nakon što je kormilo ove ekipe napustio Zdravko Stevanović. 

Iskusni stručnjak i bh. premijeligaš su sporazumno raskinuli saradanju saopćeno je iz maglajskog kluba.

"Nakon analize rezultata, rada i potreba našeg kluba obavještavamo naše sponzore, partnere, navijače i sportsku javnost da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa našim dosadašnjim šefom stručnog štaba Zdravkom Stevanovićem. Ovim putem želimo mu se zahvaliti što je bio dio našeg tima i na svemu što je učinio za nas. Isto tako, želimo mu mnogo sreće u budućem radu i nastavku karijere", poručili su iz RK Maglaj.

Još uvijek nije poznato ko će naslijediti Stevanovića, a više informacija bi trebalo biti poznato u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Maglaj je u prva četiri kola Premijer lige upisao pobjedu, remi i dva poraza. Posljednji je upisan na gostovanju kod Slavije, 27:25.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi