Šuman odabrao rukometaše za meč protiv Portugala

Jedna promjena

Šuman odabrao rukometaše za meč protiv Portugala

M. Šljivak

Selektor rukometne reprezentacije BiH Bilal Šuman odabrao je rukometaše za današnji duel na Evropskom prvenstvu protiv Portugala.

Za razliku od utakmice sa Norveškom u ekipu je ušao Muhamed Toromanović, dok je iz ekipe 'ispao' Dino Hamidović.

Šuman se odlučio na ove igrače:

Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Alen Ovčina, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Marin Vegar, Igor Mandić, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Ibrahim Haseljić, Srđan Predragović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić i Muhamed Toromanović.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Susret BiH - Portugal se igra od 16 sati, a opkladu u Mozzartu za ovaj meč ostavite OVDJE.

Top Komentari

hasetz
Vjerovatno su ga koštala ona dva isforsirana šuta u dva napada sa 9-10 metara.
4 0
sport1
ne samo ta dva suta, vec nacin na koji je reagovao pri ulasku u igru, ko da ga je na silovanje poveo, a ne u igru na europskom uveo. Ona 4orka je bila akcija gdje ce on ici na sut...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.