4

Komentari (4)

Terminator
Sad selektore imaš vremena da se malo edukuješ.Ponekad se spetljaš u vođenju utakmice i to uvujek košta 4-5golova.Nema opravdanja za igru sa 7 igrača u polju kada se pravi puno grešaka u napadu.To protivnici kažnjavaju golovima.Loša igra u napadu,katastrofa.
gh0ast
Naravno da moze uvijek bolje, ali ovo su heroji nasi, otisli su uz toliko problema, i ponovno pruzili dobre partije sa sve tri selekcije. Svaka cast svima, hvala selektoru, hvala veteranima u timu, hvala svima, zbog vas je čast biti navijač BiH.
Rajvosa2019
Koliko se ulaze u rukomet bila je ova ekskurzija super , nadam se da cemo se ubrzo kvalifikovati opet na SP/EP .Trener i igraci mogu dignute glave kuci , dobro su branili boje nase zastave ??
BobPaisley
...moglo je ovo i bolje,ali kada se uzmu u obzir sve okolnosti i sam plasman na EP je velika stvar...svaka cast selektoru i hvala mu za sve sto je ucinio da se plasiramo na EP,nadam se da ce nastaviti da vodi ovu reprezentaciju sa jos vise uspjeha.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.