Sumejja Mujkić: Moramo ući hladne glave u susret protiv Hrasnice
Labudice žele prekinuti niz poraza u Hrasnici

Povratnica u Jedinstvo pred nedjeljni duel

Sumejja Mujkić: Moramo ući hladne glave u susret protiv Hrasnice

E. Dindić

Rukometašice Jedinstva nakon poraza u prošlom kolu na domaćem parketu od ekipe Dubice, već se okreću novim iskušenjima.

U nedjelju ih u Hrasnici očekuje duel protiv istoimenog ligaša, a pobjeda je već moranje za izabranice Elmira Grabčanovića. Novi prvoligaš u rukometnom društvo nakon devet kola je bez pobjede međutim to ne znači, da će posao popularnim Labudicama biti lagan.

OŽRK Jedinstvo želi prekinuti niz poraza protiv Hrasnice

Povratnica u redove kluba iz Mejdana Sumejja Mujkić odigrala je jako dobro utakmicu protiv Dubice, ali to nije pomoglo Jedinstvu da izbjegne poraz, uz već više puta spominjanih dosta problema koje imaju od početka sezone.

"U nedjelju idemo u goste ekipi Hrasnice, koja zauzima zadnje mjesto na tabeli. Međutim, to ne treba da nas zavarava, moramo se maksimalno skoncetrisati na igru, uči hladne glave u susret, jer u zadnjih par kola nismo bile na svom nivou. Situacija i nije baš najbolja što se tiče igračkog kadra, ali to nam nije nikakvo opravdanje u slučaju neuspjeha. Nadam se da ćemo slaviti u nedelju, a onda i u zadnjem kolu na domaćem parketu protiv Jedinstva iz Brčkog, jer bodovi su nam potrebni", rekla je Mujkić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Utakmica između Hrasnice i Jedinstva na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 15:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi