Sve spremno za spektakl u G. Vakufu Uskoplju: "Vjerujemo da će se danima o tome pričati"

Grad rukometa na nogama

Sve spremno za spektakl u G. Vakufu Uskoplju: "Vjerujemo da će se danima o tome pričati"

S. Mlaćo

Pravi rukometni spektakl sprema se u subotu u G. Vakufu Uskoplju. MRK Sloga slavi 63. rođendan, a u grad rukometa dolazi trećeplasirana momčad lige RK Bosna Visoko.

Ne treba biti pametan, pa znati da će sve da 'gori', a u Gornjem Vakufu Uskoplju već dvije sedmice traju pripreme za obilježavanje rođendan voljenog kluba.

Svi žele u subotu biti na licu mjesta i svom klubu još jednom pružiti podršku, a uz to i 'skinuti' skalp sjajnih gostiju iz Visokog.

Prodaja ulaznica je već počela, redovi su se brzo stvorili, pa će se u subotu tražiti karta više.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"U dogovoru sa Upravom kluba odlučili smo da rođendan proslavimo na duelu sa Bosnom. Zaista je velika euforija, već oko 400 karata je prodano, tako su mi javili momci zaduženi za to. Veliki broj ljudi najavio je dolazak, bit će tu i iz komšiluka Bugojna, Viteza, Travnika, Donjeg Vakufa... Spremamo zaista spektakularnu koreografiju i nešto o čemu će se pričati danima", kazao je ispred MRK Sloga za SportSport.ba Semir Demirović.

Susret između Sloge i Bosne Visoko igra se u subotu sa početkom u 19 sati. Ulaz u dvoranu će biti otvoren od 17:30 do 18:50 kada će se isti zaključati, a na vratima će biti pojačane kontrole i skener za ulaznice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi