Sve spremno za turnir "Srce Bosne 2022": Stižu Golić, Kaleb, Mikulić, Sokolov...

Turnir će biti odigran na Vlašiću

Sve spremno za turnir "Srce Bosne 2022": Stižu Golić, Kaleb, Mikulić, Sokolov...

S. Mlaćo

Vlašić će od 24. do 27. marta biti domaćin najvećeg regionalnog rukometnog turnira za veteranke i veterane “Srce Bosne 2022.”

Vlašić će od 24. do 27. marta biti domaćin najvećeg regionalnog rukomentog turnira za veteranke i veterane “Srce Bosne 2022.”

Turnir organizuje VRK “Borac Travnik”, a očekuje se učešće oko 600 rukometašica i rukometaša iz regiona, a među njima će bit i brojni rukometni velikani: Nikša Kaleb, Nebojša Golić, Sergej Sokolov, Zoran Mikulić, Tatjana Polajner, Zorica Mugoša, Darko Galić itd

Na turniru nastupa deset ekipa veteranki podijeljenih u tri grupe, i dvadeset i pet ekipa veterana podijeljenih u osam grupa. Sve utakmice odigravaju se u sportskoj dvorani Hotela “Sunce”.

“Ovo je šesto izdanje turnira a s obzirom da posljednje dvije godine turnir nije održan zbog COVID pandemije očekuje se da će ovaj turnir biti najbolji do sada.

Osim rukometnih nadmetanja sve učesnike na Vlašiću kao i prethodnih godina očekuje i odlična zabava, naglašavaju iz VRK “ Borac Travnik”, te pozivaju sve ljubitelje rukometa da im se pridruže na Vlašiću u navedenim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije