Tarik Međić ponovo u RK Maglaj

Vraća se nakon dvije decenije

Tarik Međić ponovo u RK Maglaj

Haris Zilić

Nakon dvije decenije Tarik Međić se vraća u RK Maglaj, a ovu vijesti je potvrdio i bh. premijerligaš.

RK Maglaj je saopštenjem obavijestio javnost da će bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine u RK Maglaj obavljati funkciju kondicionog trenera.

"Nakon 20 godina ponovo u svom klubu!

Sretni smo i ponosni da vas možemo obavijestiti da je novi kondicioni trener RK Maglaj naš bivši igrač Tarik Međić.

Tarik je bivši juniorski i seniorski reprezentativac BiH, član šampionske generacije i kapiten Bosne Sarajevo iz vremena EHF CL, bivši igrač RK Sloga Doboj, Konjuh Živinice, Gračanica, Vogošća... Ostavio je Tarik veliki trag u mnogim klubovima, a mi smo se uvijek ponosili da je krenuo u rukomet s natpisom Maglaja na svojim leđima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Tarik, dobro nam došao i uvjereni smo u uspješnu saradnju i super rezultate!", stoji u saopštenju RK Maglaj.

🎯 SUPER VIJESTI 🎯 Nakon 20 godina ponovo u svom klubu! 🤾‍♂️ Sretni smo i ponosni da vas možemo obavijestiti da je novi...

Posted by Rukometni Klub Maglaj on Saturday, January 8, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi