Terzić nakon Mađarske posebno pohvalio novajlije

Prijateljski meč u Budimpešti

Terzić nakon Mađarske posebno pohvalio novajlije

Rukometna reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrala je solidan meč u Budimpešti protiv Mađarske. Mađari se pripremaju za baraž sa Slovenijom, a mi se ne pripremamo ni za šta posebno.

Ipak, iako oslabljena neigranjem nekolicine igrača, naša reprezentacija izgubila je tijesno 31:34 i to nakon što je nekoliko minuta prije kraja imala samo gol zaostatka. Poluvrijeme je okončano 16:14 za domaćina.

Kapiten Mirsad Terzić nakon "sto godina" zabio je osam golova i podsjetio na dane kada je redovno rešetao mreže nema čije nije.

"Nije bilo nimalo loše. Kao gosti mislim da smo pružili solidnu partiju. Bilo je malo ishitrenih šuteva i tehničkih grešaka koje su možda i razumljive pošto je mnogo novih imena. Ipak, prema mome nekom sudu, mislim da su svi novi igrači opravdali svoj dolazak ovdje. Mogla se primjetiti borba i velika želja, što je jako bitno", kazao je za Terzić nakon utakmice za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi