Terzić prvi stranac sa 400 nastupa za Veszprem

Sjajno dostignuće bh. rukometaša

Terzić prvi stranac sa 400 nastupa za Veszprem

Rukometaši Veszprema igrali su danas utakmicu Lige prvaka u gostima protiv njemačkog Flensburga, a to je bila ukupno 400. utakmica za bh. igrača Mirsada Terzića u ovom mađarskom klubu. 

Terzić je član Veszprema od 2009. godine što znači da dres ovog kluba nosi skoro punih devet godina, a za to vrijeme odigrao je čak 400 utakmica.

Mađarski klub je preko Facebook profila čestitao našem rukometašu ovaj sjajni jubilej uz podatak da je on strani igrač sa najviše nastupa za klub.

Inače, Flensburg i Veszprem su danas podijelili bodove odigravši 31:31 u okviru 13. kola grupe B Lige prvaka. Veszprem naredni meč igra kući protiv Celja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi