Tešanović: Bosna je bila odlučnija

Trener Slavije nakon poraza od sarajevske Bosne

Tešanović: Bosna je bila odlučnija

D. Rakanović

Rukometaši Slavije ubjedljivo su poraženi u drugom kolu Premijer lige BiH kod sarajevske Bosne sa 32:23. 

Trener Slavije Boris Tešanović istakao je da je Bosna u ovoj utakmici pokazala više želje i zasluženo slavila. 

"Bosna je u ovoj utakmici spremnije i odlučnije ušla u utakmicu. Pokazali su više želje za pobjedom. Čestitao bih Bosni na pobjedi. Imali smo potpuno drugačiji plan kako odigrati ovu utakmicu, ali nismo ga uspjeli sprovesti. Nismo igrali kao što znamo ni u odbrani ni u napadu, djelovali smo melanholično. Sa onakvom igrom nikoga ne možemo pobijediti, a pogotovo na gostujućem terenu", rekao je Tešanović. 

Slavija u okviru trećeg kola igra na domaćem terenu protiv Goražda. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Utakmicu sa Bosnom smo već zaboravili i okrenuli se narednom protivniku Goraždu. Radimo na popravljanju grešaka koje smo činili u prethodne dvije utakmice. Sa Goraždom smo igrali prijateljsku utakmicu u kojoj smo poraženi, ali jedno je pripremna, a drugo zvanična utakmica. I u toj utakmici pobijediće ona ekipa koja pokaže više želje i htijenja. Poznajemo se međusobno, po kvalitetu smo tu negdje. Mi igramo na domaćem terenu i nadamo se da ćemo uz pomoć podrške sa tribina pobijediti u ovom meču", naveo je Tešanović. 

Utakmica između Slavije i Goražda na rasporedu je u subotu od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije