4

Komentari (4)

Mackintosh
Nisi ti kriv sto su igraci tehicki i takticki nepismeni, lopte ne znaju vodit. Gledas ih i smijes se, promasili hadalji sport. Mogu se oprobat prije u hrkljusu i kamena s ramena. Golman najgori, sve nesto se prposi, a rupetina teska, izbusise ga Grci ko sito
celikze
BH123
Lijepo je napokon vidjeti da trener cijelu utakmicu stoji pored terena, bodri svoju ekipu, proživljava sve što se dešava i daje im instrukcije.Mislim da je Čolina dobar izbor vidi se koliko se trudi i koliko mu je stalo,a i do sada nismo pružili priliku mladim trenerima. On sigurno ima znanje i predanost,jako dobro poznaje našu ligu,trener je mlade reprezentacije i trenutnog prvaka lige. Vjerujem da se može izboriti i postepeno početi uvoditi promjene.
bahlje
Plus dao je svima da igraju , kod Šumana igralo 7-8 igrača , ostali džaba putovali :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.