U Banjoj Luci završni turnir Kupa BiH za rukometaše

U Banjoj Luci završni turnir Kupa BiH za rukometaše

D. Kurbegović

Nakon što je žrijebom odlučeno da se završni turnir Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše odigra u Banjoj Luci u RK Čelik nisu krili svoje razočarenje.

Nakon što su saznali da neće biti domaćini završnog turnira Kupa Bosne i Hercegovine iz Čelika su istakli da razmišljaju o otkazivanju svog nastupa.

"Sa RK Borac imamo izuzetno korektne odnose i ne želimo ih narušiti, ali ovo što su uradili ljudi koji vode Rukometni savez BiH je van svake pameti. Tvrdim da smo ponudili izuzetno povoljne uslove i sigurno su bili najbolji ali neko je odlučio da se domaćinstvo dadne Banjoj Luci i protiv toga nismo mogli. Našem predstavniku je danas telefonirano i rečeno da ne mora ni dolaziti na žrijeb u 13 sati jer će nam biti telefonski javljen ishod i time je sve rečeno. Mi razmišljamo da ne putujemo na finalni turnir Kup-a BiH", kazao je Pane Škrbić, predsjednik RK Čelik. 

Podsjetimo, u polufinalu Kupa se sastaju Čelik i Goraždem, te Borac i Izviđač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.