U Ljubuškom spektakl za kraj

Izviđač dočekuje Vardar

U Ljubuškom spektakl za kraj

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u večeras će u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom od 17:15 sati odigrati posljednju utakmicu SEHA Gazprom lige u sezoni 2018/2019.

Protivnik „Skautima“ je skopski Vardar. Vardar je dvanaestostruki prvak Makedonije, trinaest puta osvajač makedonskog kupa, evropski prvak u sezoni 2016/2017 te četverostruki prvak SEHA Gazprom lige. Također, makedonski prvak je jedan od glavnih favorita za osvajača regionalne lige i u sezoni 2018/2019 čija će završnica biti odigrana 2. i 3. aprila u bjeloruskom Brestu.

Za Vardar osim makedonskih reprezentativaca nastupaju i poznate rukometni internacionalni među kojima su: Ivan Čupić, Igor Karačić, Daniil Shishkarev, Timur Dibirov, Danis Kristopans, Vuko Borozan, Sergei Gorbok, Stas Skube, Stojanče Stoilov... pa su u klubu uvjereni da će to privući dodatni broj navijača, kako bi na spektakularan način Izviđač okončao međunarodnu sezonu.

"'Skauti' u svojoj dvorani ne ističu bijelu zastavu ni pred kim. Mladost, polet i potpora s tribina naš su adut. Zato, svi u Gradsku športsku dvoranu", pozvali su iz Izviđača navijače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi