Unčanin: Moramo biti oprezni i odgovorni

Trener RK Borac m:tel pred meč sa Kaknjom

Unčanin: Moramo biti oprezni i odgovorni

S. Mlaćo

Rukometaši Borca m:tel u petak dočekuju ekipu Kaknja u okviru šestog kola Premijer lige BiH i očekuju nastavak pobjedničkog niza, ali trener Banjalučaa Bojan Unčanin poziva na oprez u razgovoru za službenu stranicu kluba. 

Iako su “crveno-plavi” favoriti u ovom duelu, ne očekuju lak meč, jer su gosti jedna od najefikasnijih ekipa u ligi.

"Kakanj ima kvalitet i ovu ekipu ne smijemo nijednog trenutka potcijeniti. Od prvog do posljednjeg minuta moramo odigrati maksimalno oprezno i odgovorno kako bismo došli do novog trijumfa",  kazao je Unčanin.

U nova tri boda vjeruje i Srđan Mijatović, koji ističe da ne poznaju narednog protivnika.

"Igramo pred našim navijačima i u ovom okršaju očekujem da ćemo zabilježiti novu prvenstvenu pobjedu. Dobro smo radili tokom mini-pauze i potpuno spremno čekamo nastavak takmičarske sezone u kojoj imamo najviše ambicije",  poručio je Mijatović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica je na programu u petak, od 20:30 sati u SD Borik. Cijena ulaznice je pet KM, a za penzionere i djecu mlađu od 12 godina ulaz je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi