Unčanin: Pobjedom u mirniju završnicu polusezone

Trener RK Borac

Unčanin: Pobjedom u mirniju završnicu polusezone

Duel između starih rivala, rukometaša Borca m:tel i Sloge iz Doboja, obilježiće 10. kolo Premijer lige BiH.

Aktueln šampioni BiH svjesni su da im sutra u goste dolazi neugodan rival.

"Mi smo poslije tri teške utakmice, sve na jednu loptu, u protekloj sedmici pokušali da se što bolje oporavimo. Sutra ćemo pokušati da odigramo što bolje kako bi sa pobjedom ušli u tri završne utakmice u prvenstvu i otišli sa dobrim rezultatom na zimsku pauzu", poručio je trener „crveno-plavih“ Bojan Unčanin.

Kapiten tima, Đorđe Ćelić, rekao je da su se njegovi saigrači na treninzima u prethodnih sedam dana najviše bazirali na otklananju grešaka iz prošlih utakmica, prvenstveno kada je u pitanju pozicioni napad.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Ekipa Sloge nam je poznata, pošto smo igrali protiv njih na turniru u Doboju i poznajemo njihov stil igre. Što se tiče igračkog kadra, kao i u svakoj utakmici kod kuće idemo na pobjedu i svi momci su spremni na to", napomenuo je Ćelić.

Susret između Borca m:tel i Sloge iz Doboja na programu je u subotu, 2. decembra, od 18 časova u SD „Borik“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti