Unčanin: Protiv Dervente nastaviti pobjednički niz
Banjalučani u Premijer ligi Bosne i Hercegovine trenutno zauzimaju devetu poziciju sa šest osvojenih bodova. Na vrhu su Bosna, Leotar, Brčko... (Foto: RK Borac)

Borac dočekuje Derventu

Unčanin: Protiv Dervente nastaviti pobjednički niz

Rukometaši Borca utakmicu 3. kola Premijer lige BiH će odigrati u subotu u Banjaluci sa Derventom.

Crveno-plavi su nanizali četiri pobjede, dvije u Challenge Cupu protiv azerbejdžanskog Bakua i dvije u Premijer ligi nad Goraždem i Vogošćom, a uvjereni su da peta može biti upravo protiv Dervente.

"Derventa nema start kakav je priželjkivala. Imali su dva neplanirana kiksa kod kuće, ali mislim da zaslužuju bolje mjesto na tabeli jer nisu toliko loši. Imaju četiri, pet iskusnih igrača, vratio se i Spasoje Pekić iz Vogošće, tako da će sigurno i on popraviti kvalitet igre", smatra trener Borca m:tel, Bojan Unčanin.

Dobri rezultati pozitivno su uticali na igrače banjalučkog velikana, koji spremno dočekuju naredni meč.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Poslije pobjede protiv Vogošće, treba naći motiv i izaći spreman, dati sve od sebe i pobijediti. Sigurno da smo u ovom momentu kvalitetnija ekipa, ali to ne mora ništa da znači. Ipak, vjerujem u nova tri boda", istakao je Unčanin na današnjoj konferenciji za novinare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi